Van Hool VIP Touringcar 28 personen – voor luxe en gemak

Deze moderne 28-persoons VIP touringcar biedt plaats aan maximaal 28 personen. Het betreft een modern, luxe model touringcar van vele gemakken voorzien. Onze speciaal opgeleide chauffeurs verstaan als geen ander hoe om te gaan met gastheerschap en integere opstelling.

Onze adviseurs vernemen graag uw persoonlijke wensen. Wij wensen u een prettig rijcomfort in onze multi inzetbare touringcar.

 

Volop gemak in deze VIP touringcar

Ideaal voertuig voor zowel zakelijke aard als particulier gebruik. Met deze touringcar bieden wij u een kwalitatief, hoogwaardig product waar u absoluut niet omheen kunt. Hoewel dat de touringcar groots oogt is deze slechts 10 meter lang en hierdoor uiterst wendbaar, aankomst gegarandeerd! De rustige rijstijl en luxe uitstraling is ideaal voor:

  • Vervoer van verenigingen en gezelschappen
  • Rouw vervoer
  • Zakelijke delegaties waarbij tijdens vervoer voldoende ruimte is voor overleg of presentatie
  • Daggasten van en naar uw feestlocatie brengen
€ Op aanvraag / uur € Op aanvraag / dag
28 personen 230V
Minibar Airco
Bekleding leder DVD-speler
Koffiebar Toilet
Tafeltjes Kleur: Zwart

VIP vervoer voor 2 tot 50 personen mogelijk

Bent u met meer of minder personen? Bij ons kunt u ook een 16 of 50-persoons  VIP-touringcar huren! Uiteraard zijn deze VIP-bussen ook van alle luxe en gemakken voorzien. Neem contact met ons op meer informatie over de Mercedes-Benz Sprinter of een offerte op maat.

Klik hier voor onze 16 persoons VIP-bus